Terugblik: maart in De Vijver

03 apr

Maart loopt alweer op zijn einde. Daarom blikken we graag terug op wat er allemaal in en rond De Vijver gebeurde in maart.

Het begin van maart, was ook het einde van de vrijwilligersweek. Tijdens deze week plaatsten wij een aantal van onze geweldige vrijwilligers in de spotlight. Heb je dit gemist? Herlees het verhaal van Anita, Karl en Francine.

Op 1 maart was het ook complimentendag. Hierbij plaatsten we die andere helden van De Vijver, onze medewerkers, in de spotlight.

Ook op 1 maart organiseerde AC De Hoeve voor het eerst een bingo-avond, een geslaagde eerste editie!

Op 5 maart verscheen het opiniestuk van onze directrice Griet Pitteljon om het debat rond de vermarkting van de zorg op gang te brengen naar aanleiding van vragen rond het platform 'Helpper'. Lees er hier alles over.

Vrijdag 15 maart zongen we de ziel uit ons lijf op de jaarlijkse muziekavond in samenwerking met De Rivier. Onze Vijverband stal de show op deze leuke avond.

Op 21 maart was het Wereld Downsyndroomdag. Om de bewustmaking rond het syndroom van Down te vergroten, wordt er opgeroepen om twee verschillende sokken te dragen. Binnen De Vijver deden we massaal mee aan dit hartverwarmende initiatief.

Vrijdag 22 maart was het tijd voor Lente enzo, een buurtfeest boordevol kunst. Heel wat nieuwsgierige buurtbewoners kwamen de kunstwerken bewonderen. Net voor het ondergaan van de zon was er een sfeervol optreden van ELI. 

Op zondag 24 maart organiseerde het oudercomité van AC De Zonnebloemen een ontbijtevenement ten voordele voor een pretparkuitstap voor cliënten en medewerkers. Heel wat mensen kwamen meesmullen van dit heerlijke ontbijt.

Wauw, wat een fijne avond om op terug te blikken! 

Geschreven door pr devijver op woensdag 3 april 2019 in de categorie De Vijver.