Steunen

Steun onze projecten 

De Vijver is steeds op zoek naar extra middelen om projecten te kunnen realiseren. Met die projecten kunnen wij onze cliënten nog beter ondersteunen. Vier jij binnenkort je verjaardag, huwelijksjubileum of andere feestelijke gelegenheid? Organiseer je een sponsorloop? Wil je gewoon zomaar een goed doel steunen? Dan is bijdragen aan één van onze projecten een leuk idee! 

Of je nu een klein deeltje geeft of ineens een volledig project financiert, alle steun is meer dan welkom. Hieronder vind je een overzicht van de huidige projecten. 

Benieuwd naar de reeds gerealiseerde projecten? Hier vind je een aantal foto’s van materialen die al aangekocht konden worden dankzij de steun van onze sponsors.

Ik wil steunen! Maar hoe?

Stort je bijdrage op het rekeningnummer van De Vijver vzw: BE 96 2200 6909 0005.
Vermeld duidelijk de projectnaam en het projectnummer bij de overschrijving.

Uitbreiding van ons netwerk

Wij willen ons bestaande netwerk van bedrijven, organisaties en personen graag uitbreiden. Alle steun is immers meer dan welkom. Op deze manier willen wij een kwaliteitsvolle begeleiding kunnen blijven garanderen aan de ons toevertrouwde volwassenen met een beperking. Via sponsoring, sociale fondsen, knowhow of materiële inbreng kan jij de maatschappelijke uitstraling van je organisatie of bedrijf in de verf zetten, ten voordele van De Vijver vzw.

Wil je je handen uit de mouwen steken? Dat kan ook! Kijk even bij vrijwilligers.

Solidariteitsfonds "activiteitenwerking"

Cliënten betalen hun toegangsprijzen voor activiteiten zelf vanuit hun persoonlijk inkomen.
Voor veel van onze cliënten is dat inkomen heel laag en hiervan moeten zij ook reeds de gebruikelijke woon- en leefkosten betalen.
Hierdoor dreigen heel wat activiteiten voor onze cliënten niet meer betaalbaar te worden.
Daarom werd in december 2016 samen met de gebruikersraad beslist om een solidariteitsfonds "activiteitenwerking" op te richten. Dit fonds zal gefinancierd worden met acties van ouders en medewerkers en hopelijk ook vaak met giften. 

De middelen uit dit fonds worden toegewezen via onze trajectbegeleiders aan die cliënten die er nood aan hebben.

Giften zijn welkom op bovenstaande rekeningnummers, met vermelding van "solidariteitsfonds".

Trooper

Je kan het solidariteitsfonds nu ook steunen door online te shoppen via Trooper. Als je via onze Trooperpagina www.devijvervzw.be/trooper naar jouw favoriete webshops gaat, krijgen wij een commissie van gemiddeld 5 % van de aankoopprijs. Voor jou kost het geen cent extra en je helpt onze cliënten er enorm mee!


 
 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord