30 jul

PVF: De Vijver op het Evaluatiecongres in Gent

Geschreven door pr devijver op dinsdag 30 juli 2019 in de categorie De Vijver.

Hoever staan we 3 jaar na de invoering van de persoonsvolgende financiering (PVF)? Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) onderzocht het en presenteerde de resultaten.

Lees meer

02 apr

Wereld autisme dag: getuigenis van een cliënt

Geschreven door pr devijver op dinsdag 2 april 2019 in de categorie De Stapsteen.

Naar aanleiding van de werelddag autisme, delen we graag deze prachtige getuigenis van een nieuwe cliënt. Onze activiteitenbegeleidster kreeg deze na een activiteit met de groep ASS (Autisme Spectrum Stoornis) in haar mailbox.  Als organisatie willen we de dromen van onze cliënten mee realiseren, het is fantastisch om op deze manier te zien dat we hier in de praktijk ook in slagen.

Lees meer

05 mrt

OPINIE: Na de Warmste Week, veel kille dagen?

Geschreven door pr devijver op dinsdag 5 maart 2019 in de categorie De Vijver.

Onze directrice Griet Pitteljon schreef een opiniestuk om het debat rond de vermarkting van de zorg op gang te brengen naar aanleiding van vragen rond het platform 'Helpper'. Lees alles over haar stuk en de reactie van Helpper oprichter François Gerard in dit artikel.

Lees meer

01 mrt

Vrijwilliger in de spotlight: Francine

Geschreven door pr devijver op vrijdag 1 maart 2019 in de categorie De Vijver.

In de week van de vrijwilliger brengen wij een aantal verhalen van vrijwilligers. Vandaag laten we Francine aan het woord. Zij doet al 19 jaar vrijwilligerswerk voor De Vijver, indrukwekkend! 

Lees meer

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord