De Vijver heeft een nieuwe website!

14 jan

De afgelopen maanden hebben we bij De Vijver flink getimmerd aan een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn! De nieuwe website is intuïtief, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Maar vooral: de cliënt en zijn netwerk staan er op de eerste en belangrijkste plaats. 

De website heeft 3 grote ingangen voor cliënten en netwerken. Je vindt ze bovenaan op de homepagina van de website. We overlopen ze samen even samen.

Ingang 1: Ik zoek ondersteuning voor mezelf.  (Toekomstige) cliënten met een beperking en/of autisme vinden hier alle informatie over toffe activiteiten bij De Vijver, leuk en zinvol vrijwilligerswerk, nieuwe dingen leren of wonen in een van de huizen van De Vijver. Er staan ook veel leuke filmpjes op de website over het leven zoals het is bij De Vijver.

Ingang 2: Ik zoek ondersteuning voor anderen.  Deze ingang is voor netwerken die informatie zoeken voor hun kind of familielid. Zij kunnen er alleen of samen met hun zoon, dochter of familielid grasduinen in ons ondersteuningsaanbod voor wonen, werken, leren, ontdekken en ontspannen.

Ingang 3: Ik heb een vraag. Cliënten en netwerken die enthousiast worden van wat ze lezen op onze site, kunnen kiezen uit verschillende opties om met ons contact te nemen. Mailen, telefoneren, een toelichting krijgen in een persoonlijk kennismakingsgesprek: ieder kiest wat bij hem past.

Onze bestaande cliënten en netwerken zijn uiteraard ook heel welkom op de nieuwe website. Onderaan is er de cliëntenzone waar je met een paswoord kan binnen gaan. In de cliëntenzone zit ook een link naar de activiteitenwebsite.

Wie meer wil weten over De Vijver, kan terecht in de extra navigatie bovenaan de website of in de de gegevens onderaan de webpagina.

Geschreven door pr devijver op vrijdag 14 januari 2022 in de categorie De Vijver.