Kwistig met hartjes

15 feb

Wie droomt er niet van om op valentijnsdag een geschenkje te ontvangen van zijn hartsvriend of geliefde? Maar misschien is het nog fijner om zelf een geschenkje te geven, en de blijdschap te zien op het gezicht van je liefste vriend of vriendin. En dat laatste was exact het plan van onze cliënten.

Met veel goesting werd er in de aanloop naar Valentijn gewerkt aan een prachtige valentijnskaart. Onze cliënten haalden al hun creatieve talenten boven om de harten van hun valentijntjes op hol te jagen. Er werd gekleurd, geknipt, geplakt, en kwistig met hartjes gestrooid. Het resultaat ziet er prima uit, vind je ook niet? Zelfs onze stoerste binken lieten voor één keer in hun hart kijken.

Op valentijnsdag schonken onze cliënten hun kaart met veel trots aan hun favoriet. Ze serveerden er ook versgebakken koekjes bij (liefde gaat door de maag!). De ouders stonden met stip op de eerste plaats van de favorieten. Maar ook onze begeleiding kreeg koekjes, lieve valentijnswensen en warme knuffels (want ja, ook een knuffel hier en daar mocht wel nu corona op zijn terugweg is).

Geschreven door pr devijver op dinsdag 15 februari 2022 in de categorie De Vijver.