Go Buzzy Go

Een kus van een bus. Ken je de Go Buzzy Go al? Onze Go Buzzy is een schat van een bus die onze cliënten maar al te graag in zijn armen sluit. Ook wanneer dat moeilijker is zoals tijdens corona, trekt onze Go Buzzy Go erop uit om afstanden te overbruggen, en om cliënten op een veilige manier warmte en gezelligheid te brengen.

Een kus en vele klussen. Naast 'n warme kus, houdt onze bus ook van ’n goeie klus. Stevig rondbuzzen om knuffels, lekkere hapjes en hartverwarmende woorden tot bij onze cliënten te brengen? Yes please.  Radio maken? Yep, dat doet de bus ook. Iets lekkers naar de cliënten brengen? Reken maar. Wil je wat bijleren? Eén adres: de bus.

Volg het traject. Op deze pagina kan je het sprankelende traject volgen dat onze cliënten, begeleiders en netwerken gaan afleggen met de Go Buzzy Go. Het belooft een kleurrijk en vooral heel warm parcours te worden waar we echt naar uitkijken.


 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord