Wowzie

Gisteren legden we de fond van de bus: dat was al heel  spannend. Vandaag werd het nog spannender, want op één dag veranderde onze bus van een neutrale witte bus in  de meest funky bus aller tijden! Hello  graffiti, hello coolness. Dit i s een bus met stijl. En vooral ook  een bus  met veel ziel. 

Alles staat erop: dat we radio gaan maken  met de bus, dat er hapjes  in gemaakt kunnen worden, dat er coronaveilige knuffels uitgedeeld zullen worden, dat er altijd wat te leren valt in  onze bus. En als je goed  kijkt zie je dat er ook voor De Vijver-kleuren  een  apart plaatsje is weggelegd. 

De Rivier-kant van de bus is al helemaal  klaar.  Zonder onze oudervereniging De Rivier was er geen bus geweest. Zo simpel is het. Zeer fijn dat ze het initiatief genomen hebben om een project in te dienen  bij de Koning Boudewijnstichting.  En we zijn natuurlijk de Koning Boudewijnstichting heel dankbaar dat we de fondsen kregen om deze droom  waar te maken.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord