Act!v!te!tenbegele!der

Wij hebben een TOPJOB voor jou, voor 30,4 uur per week, start asap tot en met eind december. En mogelijk wordt ze nog verlengd ook!

Wij zijn dringend op zoek naar iemand die zich 100% wil inzetten voor mensen met een handicap, een creatieveling die onze artistieke en ambachtelijke activiteiten op enthousiaste wijze kan begeleiden (en niet te beroerd is om het ook op te ruimen), iemand die sportieve activiteiten wil doen of uitstappen en wandelingen wil begeleiden! Want, onze cliënten willen naar buiten!

Kennis en ervaring betreffende het ondersteunen van mensen met autisme en verstandelijke beperking is een vereiste, net als gestudeerd hebben in de richting jeugd en gehandicaptenzorg of orthopedagogie.

Ons activiteitenteam staat al te popelen om je te leren kennen. Zij verwachten een teamplayer, met wie het fijn samenwerken is. En jij kan van hen leren: hoewel het een gezonde mix is van verschillende leeftijden, is hun ervaring zeer uitgebreid.

Stuur asap een mail (cv +motivatie) naar solliciteren@devijvervzw.be. Gebruik de code 2022-04 CL1 ac

Meer info? Contacteer Kathleen Jacobs op 0490 56 47 25

 

De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een beperking. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 320-tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële woon- en dagbestedingsinitiatieven voor ongeveer  550 volwassenen en jongeren met verstandelijke beperking en/of autisme.

Deze initiatieven worden binnenkort georganiseerd vanuit drie ondersteunings- en zorgclusters.

De droom van onze cliënten staat centraal in onze ondersteuning. Een integere, respectvolle en open basishouding is eigen aan alle medewerkers. Onze  organisatie  hecht  ook een groot belang aan continu verbeteren, deskundigheid en duurzaamheid. We zetten overtuigd in op een innovatieve arbeidsorganisatie.

De Vijver vzw is erkend en vergund door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap en door het Agentschap Opgroeien. De Vijver behoort tot de groep van Dorp n°2 Koningin Fabiola.