We nodigen je uit voor de tentoonstelling Billdgroei

07 sep

Onze enthousiastelingen van Wildgroei (een samenwerking tussen het hout- en artistiek atelier van dagcentrum De Zonnebloemen) werkten de voorbije maanden samen met kunstenaar Bill. Het fascinerende resultaat van die intensieve samenwerking kan je zien op de tentoonstelling Billdgroei. De naam van de tentoonstelling verwijst naar de samenwerking: er zit een stukje ‘Bill’ in, en een stukje ‘Wildgroei’.

Tipje van de sluier van wat er op de tentoonstelling te zien zal zijn? Een aantal cafétafeltjes, die Bill samen met onze cliënten ontwerpt in opdracht van café Baron op het Marnixplein: zeer de moeite! Er zal ook een 3-luik te zien zijn en een groot pallet met schilderwerk. Je kan op de tentoonstelling ook kleine pareltjes van boekjes in kijken van een vorige samenwerking met kunstenaar Christof.

Je bent zeer welkom op de openeningsavond van de tentoonstelling Billdgroei

Wanneer? 23 september – van 16 tot 21 uur

Waar? Overloop Elan Independant – Sint Michielsstraat 19, Antwerpen

Uitsmijter: om 20 uur komt Peter Seghers met zijn band The Mighty Swing optreden. Een aanrader!

Kom je graag op een ander moment?

Je hebt nog tot 15 oktober de gelegenheid om de tentoonstelling te zien, telkens op woensdag van 11 tot 15 uur (opengehouden door de houtgroep), en op vrijdag en zaterdag, van 13 tot 18 uur (opengehouden door het artistiek atelier).

Geschreven door pr devijver op woensdag 7 september 2022 in de categorie De Vijver.