Trek je wandelschoenen aan

09 sep

Ouder– en familievereniging ’De Rivier’ organiseert op zondag 25 september een wandelrally in Deurne- Zuid. Trek dus je wandelschoenen aan, kom alleen of met familie, vrienden… en maak kennis met de buurt en de afdelingen van De Vijver op site Zuid. Na afloop van de zoektocht kan je nog terecht voor een tasje soep, een hotdog, een stukje cake of een drankje. De Go Buzzy Go zorgt voor de ambiance! En… bij deelname maak je kans op een mooie prijs.

Praktische info
De wandelrally gaat door op zondag 25 september 2022, vertrekuur tussen 10u00 en 14u30. De wandelroute is een lus van ongeveer 4 km met begin- en eindpunt aan AC De Hoeve, Mortselsesteenweg 29, 2100 Deurne.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in via mail : secretariaat@derivier.be. Het wandelrally-boekje met route en vragen kost slechts € 6, te betalen via overschrijving op rekeningnummer van De Rivier vzw : BE57 7512 0859 8035, met vermelding van ‘Wandelrally + naam’ uiterlijk tegen 19 september. Het boekje zal dan voor jou klaarliggen aan de start. Uiteraard kan je ook meerdere boekjes bestellen.

Geen zin om te wandelen? Je bent ook gewoon welkom voor een hapje, een drankje, een babbeltje en te genieten van de muziek, live vanuit de Go Buzzy Go. 

Geschreven door pr devijver op vrijdag 9 september 2022 in de categorie De Vijver.