Mister X: liefde op het eerste gezicht

22 feb

Een konijnenkot zonder konijnen. We moeten u niet vertellen dat dat verre van ideaal is. Daarom trokken we met een aantal cliënten van De Vunder naar de konijnenboerderij. We zochten een lief, sociaal, aaibaar konijn voor ons konijnenkot. Een konijn waar een mens al eens zijn verhaal aan kan doen, een konijn waarmee je vreugde en verdriet kan delen.

Het leek een moeilijke opdracht, maar uiteindelijk bleek dat goed mee te vallen. Met Mister X was het liefde op het eerste gezicht. Waren het zijn grappig wit staartje, melancholische oren en sympathiek wit en bruin gevlekte vacht die onze cliënten overstag deden gaan? Wie zal het zeggen. De liefde laat zich niet altijd uitleggen. Wat wel zeker is, is dat Mister X pijlsnel de weg naar ons hart vond.

En dus besloten we dat Mister X de lucky bastard wordt die ons team van De Vunder zal vervoegen. Mister X past gewoon bij ons. Hij is het deksel op ons potje. En dus kijken we reikhalzend uit naar zijn komst in maart of april.

En - het is maar dat je weet - Mister X is een tijdelijke naam. Onze cliënten zullen Mister X zijn echte naam bedenken, en daar hebben we alle vertrouwen in. 

Geschreven door pr devijver op dinsdag 22 februari 2022 in de categorie De Vijver.