Leuke herinnering: lang weekend naar De Bosberg in Houthalen

18 feb

Met onze co-housers trokken we er in het najaar een weekendje op uit naar De Bosberg in Houthalen. Het werd een topweekend met een mix van natuur, cultuur, sport en ontspanning.

We startten het weekend sportief met een zwempartij op vrijdagavond. Zaterdag vlogen we er meteen stevig in met een bezoek aan dé bezienswaardigheid in de buurt: C-mine.  We trokken op expeditie in de mijnen, waar we een veelheid aan indrukken opdeden. Daarna deden we het even wat rustiger aan met een lekkere lunch, en een beetje genieten van de natuur in de omgeving van ons verblijf.

Zondagvoormidag bezochten we Blueberry Field, een schitterend natuurgebied in de Vallei van de Zwarte Beek in Beringen. Onze wandeling voerde ons langs plantages, beekjes, bruggetjes, vlonderpaden en eiken van honderden jaar oud. Een heerlijk moment om nog wat rust bij te tanken… En dat was nodig want de rest van de dag was het party time! Schlagerfestival in Hasselt! Hier keken onze bewoners al lang naar uit. Luidop zongen we mee met Willy Sommers, Christoff en De Romeo’s en zwaaiden we uitbundig met onze zakdoeken op het ritme van de muziek. De pret kon niet op! 

Geschreven door pr devijver op vrijdag 18 februari 2022 in de categorie De Vijver.