Gilles Dupont: een rijzende ster

28 jun

Ken je Gilles Dupont al? Gilles behaalde vier jaar geleden goud op de Special Olympics. Tegenwoordig presenteert hij samen met Koen Wauters het programma ‘Alles voor Spelen’, waarin de Belgische deelnemers aan de Special Olympics Wereldspelen zich komen voorstellen.

Gilles wil geen tweede Koen Wauters zijn, maar echt zijn eigen weg volgen als presentator. En dat doet hij met verve! Met zijn verfrissende nieuwsgierigheid en sprankelende persoonlijkheid wist Gilles de harten van Vlaanderen in een mum van tijd te veroveren.

Een journalist van Humo schreef over Gilles: “Zelden zag ik een reclameblok zo leuk aangekondigd, in die mate dat ik na het eerste al meteen uitkeek naar het tweede. Er valt geen reden te bedenken waarom deze charmante jongeman in de toekomst niet vaker het scherm zou kunnen sieren, zeker als onze zenders het menen wat die inclusie van minderheden betreft.”

Proficiat Gilles! We zijn trots op jou. Je hebt je weg echt gevonden: in de sport als basketter, en nu als presentator. Jij laat zien dat autisme geen sta-in-de-weg is om groots te dromen en alles uit het leven te halen. Op de steun van het mobiel-ambulant team van De Vijver kan je alvast rekenen!

Heb je ‘Alles voor de spelen’ gemist? Je kan alle afleveringen bekijken op VTM Go

Voor wie graag live kijkt: nu zondag 2 juli staat er weer een nieuwe aflevering gepland.

Geschreven door pr devijver op woensdag 28 juni 2023 in de categorie De Vijver.