Een vakantie uit de duizend

06 aug

Een weekje vakantie? Dat kan er altijd in. Dirk, Pascal, Koen, Philippe, Ilse, Lieselotte, Gunther, Antonia en begeleiders Loenia en Gio trokken in juni naar de Ardennen. Ze keken er allemaal erg naar uit. De zon moet het geweten hebben, want die was de hele week van de partij.

Mooi weer: dat betekent lekker buiten eten. Buiten, heerlijk in de zon en in een mooie omgeving, wordt elke maaltijd een klein feestje! Barbecue, steak met kroketjes, pita, pannenkoeken, eitjes met spek, allemaal overvloedig besprenkeld met zonnestralen, en geserveerd op een bedje van frisse buitenlucht. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Wat stond er – buiten eten :) - nog meer op het programma?

Het safaripark Le monde sauvage in Aywaille kreeg van de hele ploeg een vette 10 op 10! Giraffes, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s en gnoes zomaar aan je autoraam zien verschijnen? Yes please! Er was ook een knuffelsessie met wilde beren – néé geen echte, maar wel levensgroot.

Onze vakantiegangers tuften ook nog door de straten van Durbuy. Het treintje maakte een stop op het hoogste punt van de omgeving. Het regende oh’s en ah’s voor het panoraramisch uitzicht over Durbuy en de Ourthe.

Stonden ook meermaals op het drukgevulde vakantieprogramma: kuieren en luieren, bewonderen van de prachtige natuur, een marktje, rommelmarktje of terrasje meepikken, genieten van elkaars gezelschap, en vooral .. niets moeten, en heel veel mogen.. Heerlijk!

Geschreven door pr devijver op vrijdag 6 augustus 2021 in de categorie De Vijver.