Een mini-vakantie om van te snoepen

18 jul

Op 5 juni vertrokken we op een 3-daagse mini-vakantie naar Noord-Nederland. In een comfortabele bus reden we naar het all-inclusive hotel De Bonte Wever in Assen. 

De cliënten hebben ontzetten genoten van het luxueuze verblijf in De Bonte Wever! Zo was het eten erg lekker en overvloedig. Met 3 uitgebreide buffeten per dag, en tussen de buffetten door ook nog hapjes en drankjes aan de diverse bars, was al aan een belangrijke voorwaarde voldaan. Lekker eten is altijd scoren bij de cliënten. Check! 

De extra kilootjes konden we dan weer wegzwemmen in het subtropisch zwembad met sauna's. Er was ook gelegenheid om te bowlen, om curling, mini-golf of darts te spelen, of om te biljarten. De cliënten maakten van de all-in formule gebruik om alle activiteiten en sporten uit te testen. 

Ook de vakantieavonden waren supergezellig. Genieten van live optredens en nadien de beentjes strekken op de dansvloer bleek een ideaal recept voor een feestelijke avond. 

Op dag 2 maakten we een uitstap naar Groningen, het meest Noordelijke stadje van Nederland, en op de terugweg stopten we in het gezellige stadje Utrecht om een terrasje te doen. 

De vakantie in De Bonte Wever werd een echte topper! Als het even kan, doen we dit volgend jaar opnieuw. 

Geschreven door pr devijver op dinsdag 18 juli 2023 in de categorie De Vijver.