De Go Buzzy Go-bus: fun, fun, FUN !!

09 jul

Sinds eind vorig jaar heeft De Vijver er een toppertje bij: de Go Buzzy Go. Onze Go Buzzy Go is een cool busje met veel mogelijkheden. We kunnen er in koken, coronaproof knuffelen, radio maken, gezonde voeding aan huis leveren, feestjes upgraden, en zoveel meer .. 

Een  paar voorbeeldjes? Zo deden we met de Go Buzzy Go een hele week mee met alle afdelingen van De Vijver om voor de warmste week radio te maken. We organiseerden een grote wafelenbak met onze afdelingen in Deurne-Noord en Deurne-Zuid.  Er waren ook dansmiddagen en playbackshows.  

Elke dinsdag en zondag zijn we van 14 tot 16 uur live te beluisteren met ons radioprogramma vanuit de bus. Cliënten en buren komen langs om een babbeltje te doen, een plaatje aan te vragen, een dansje te doen. Via een online link kan je ook van thuis uit, of van waar je maar wil, naar het radioprogramma luisteren, verzoekplaatjes aanvragen of iets vertellen.

Wil je meer weten over alle fun die je bij De Vijver kan beleven? Wil je je vrije tijd graag zinvol en fijn invullen: Kijk hier voor alle mogelijkheden. Je kan ons ook ook bellen op 0491 56 51 49 of mailen op welkom@devijvervzw.be

Geschreven door pr devijver op vrijdag 9 juli 2021 in de categorie De Vijver.