Bedankt ING

08 okt

ING kwam wieden & (hulp aan)bieden

Al enkele jaren komen een aantal personeelsleden van ING ons in september ondersteunen. Dit bedrijf geeft zijn medewerkers de mogelijkheid om zich via de organisatie Time4Society één dag per jaar tijdens de werkuren in te zetten voor een sociaal project.

Hoe gaat dit in zijn werk? In het voorjaar melden we ons aan bij Time4Society en dragen een concreet project voor. De personeelsleden van ING kiezen vervolgens uit een lijst van projecten waarvoor ze zich willen inzetten. In de voorbije jaren zijn er zo telkens enkele medewerkers hier geweest om ons te ondersteunen bij uitstappen, bij het tuinwerk, enz.

Dit jaar ging de ING-ploeg op de knieën voor ons eigenste Drakenhof. Een aantal terrassen en tuintjes werden stevig gewied. Onkruid ging er zonder pardon uit. Na afloop lagen de tuintjes en terrasjes er pico bello bij.

Dank je wel, fijne ploeg van ING, vanwege onze medewerkers en cliënten. We hopen dat een dag hulp aanbieden aan het Drakenhof jullie goed bevallen is. Altijd opnieuw welkom.

 

Geschreven door pr devijver op dinsdag 8 oktober 2019 in de categorie De Vijver.