Win jij de V-van-de-Vijver ?

Droom je ervan om op te treden voor een groot publiek?
Ben je tussen 8 en 18 jaar? 
Wil je graag spelen in het voorprogramma van De Romeo's?
Een groot feest met alles erop en eraan spreekt jou aan? 
Je bent niet vies van wat persaandacht?

 

Neem deel aan de talentenjacht V-van-de-Vijver,
en pak je plaats in het voorprogramma van ons VIJVER FEST. 

 

Hoe doe je dit? 
 

1/ Maak een FILMPJE van maximum 3 minuten met jouw talent: een song, dansact, goochelact, of nog iets anders. Plaats het filmpje op YouTube en stuur de link naar vijverfest@devijvervzw.be. We horen ook graag hoe lang je act duurt, en welke ondersteuning je van ons nodig hebt (een tafel, muziekinstallatie,..).  Op 1 APRIL 2022 sluiten we de inzendingen af (nee, dit is geen aprilgrap). 

2/ De 5 beste inzendingen worden geselecteerd voor de AUDITIE op donderdagavond 5 MEI 2022, vanaf 18 uur. Als je je inzending instuurt, hou dan alvast ook deze datum vrij. Uit de 5 inzendingen zal onze vakjury, met onder meer mensen met een beperking en de districtsburgemeester van Deurne, de 3 beste kandidaten kiezen.

3/ De 3 winnaars van de V-van-de-Vijver mogen optreden in het voorprogramma van De Romeo’s op Vijver Fest. VIJVER FEST gaat door op vrijdagavond 24 JUNI 2022 in de tuin van één van onze afdelingen aan Deurne Bosuil, van 18 tot 23 uur.  Hou dus ook die dag/avond al vrij in je agenda als je een filmpje inzendt.

De Vijver vzw is een organisatie voor mensen met een beperking die boordevol talent zitten. We kijken uit naar jouw talent om samen te knallen op ons Vijver Fest. See you soon! It’s your time to shine, baby!