Werk mee aan een chillruimte voor mensen met autisme

Wil je meehelpen?  Schrijf je nu in

ONZE WENS is ... een chillruimte voor mensen met autisme gezellig en aangepast inrichten.

De box is een kleine ruimte van 2,58 meter  op  3,44 meter. Het is een mini chillruimte in een grotere activiteitenruimte voor mensen met autisme en een beperking. Cliënten die zich overprikkeld voelen tijdens het deelnemen aan een activiteit, kunnen zich tijdelijk even terugtrekken in de box om tot rust te komen. Het probleem: de box is niet heel gezellig. Het is (nog niet) de aaibare, rustgevend box, die we voor ogen hebben voor onze cliënten. Daarom zoeken  we mensen, die op basis van een ontwep en met recuperatiemateriaal dat we ter beschikking stellen, van de box een knus toevluchtsoord willen maken.

ONZE OPROEP

Ben je handig? Kom op dinsdag 15 december naar De Hoeve op  de Mortselsesteenweg 29  In Deurne. We zoeken mensen die wonderen kunnen verrichten met herbruikbare materialen,  zoals naaien, verlichting en  muziek installeren, … Onze begeleiders maken jou wegwijs in het plan voor de box, en laten jou alle materialen zien. Jullie bespreken wat de mogelijkheden zijn, en daarna kan jij aan de slag. Dat kan in de periode tussen 15 en 23 december. Met jouw hulp maken we van een lege box een knus hoekje voor mensen met een beperking en met autismespectrumstoornis.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief