Schenk interieurspullen voor mensen met autisme

Wil je meehelpen? Schrijf je nu in

ONZE WENS is ... een chillruimte voor mensen met autisme gezellig en aangepast inrichten.  

De box is een kleine ruimte van 2,58 meter  op  3,44 meter. Het is een mini chillruimte in een grotere ruimte waar mensen met autisme, en met een beperking, deelnemen aan activiteiten.  In de box kunnen onze cliĆ«nten zich terugtrekken om prikkels te verwerken en in alle rust even uit te blazen. Het probleem: de box is niet heel gezellig. Het is (nog niet) de aaibare, rustgevende chillruimte die we voor ogen hebben. 

ONZE OPROEP

Heb jij iets met interieur? Kan je een plan maken dat onze box omtovert tot een aaibare box? Kom dan op dinsdag 27 oktober om 10 uur naar De Hoeve op de Mortselsesteenweg 29  In Deurne. Hoe ziet je dag bij De Hoeve eruit? We starten om 10 uur. Je gaat samen met onze begeleiders en andere vrijwilligers rond de tafel zitten om te kijken wat nodig is voor een prikkelarme, maar toch gezellige ruimte. Jij doet (samen met andere stylisten) een voorstel voor een ontwerp. Vervolgens stel je met onze begeleiders een een lijst op van de materialen die nodig zijn om het ontwerp te realiseren. 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief