Kom covidproof optreden voor mensen met een beperking

Wil je meehelpen? Schrijf je nu in

ONZE WENS ... onze mensen een leuke kerstshow geven, ondanks corona. 

De kerst is traditioneel een periode waar onze mensen erg naar uitkijken. Hoe kunnen we ondanks corona toch zorgen dat onze mensen een geweldige kerst beleven? Over deze vraag braken we ons hoofd, en dat bracht ons bij het volgende..  

Waarom geen pop-up kerstshow buiten? Wij hebben een grote tuin én grote ramen die aan de tuin grenzen. Onze cliënten  kunnen de show volgen van achter het raam. Het is volledig coronaproof, zowel voor de artiesten of performers als voor onze mensen.

ONZE  OPROEP

Ben jij een artiest of een gezelschap van artiesten?  Wil je kerstliedjes komen zingen, een kerstdansje doen, goocheltrucs uithalen? Je bent heel welkom om in onze grote achtertuin een optreden te geven. Wij helpen je uiteraard met alles wat je nodig hebt voor je optreden. Wat is het plan? Je komt tussen 1 en 20 december bij ons in de tuin een optreden doen (onze tuin  is heel makkelijk bereikbaar). Onze cliënten wonen het optreden bij van achter het raam. Dat is volledig coronaproof! En het zal zeker bijdragen tot een  heel bijzonder kerstgevoel. We overleggen vooraf samen wanneer een optreden past in jouw en onze planning. 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief