Van harte welkom op de tentoonstelling Billdgroei!

 

Wildgroei (een samenwerking tussen het hout- en artistiek atelier van dagcentrum De Zonnebloemen) werkte de voorbije maanden samen met kunstenaar Bill. Het fascinerende resultaat van die samenwerking dat je zien op de tentoonstelling Billdgroei. De naam van de tentoonstelling verwijst naar de samenwerking: er zit een stukje ‘Bill’ in, en een stukje ‘Wildgroei’.

Je bent zeer welkom op de openeningsavond van de tentoonstelling Billdgroei

Wanneer? 23 september – van 16 tot 21 uur

Waar? Overloop Elan Independant – Sint Michielsstraat 19, Antwerpen

Uitsmijter: om 20 uur komt Peter Seghers (Ken je Peter nog, die vorige zomer tijdelijk bij De Zonnebloemen werkte?)  met zijn band The Mighty Swing optreden. Een aanrader!

Kan je niet naar de openingsavond komen, dan heb je nog tot 15 oktober de gelegenheid om de tentoonstelling te zien. Dat is telkens op woensdag van 11 tot 15 uur (opengehouden door de houtgroep), en op vrijdag en zaterdag, van 13 tot 18 uur (opengehouden door het artistiek atelier).

Tipje van de luier van wat er op de tentoonstelling te zien zal zijn? Een aantal cafétafeltjes, die Bill samen met onze cliënten ontwierp in opdracht van café Baron op het Marnixplein: zeer de moeite! Er zal ook een 3-luik te zien zijn en een groot pallet met schilderwerk. Je kan op de tentoonstelling ook een aantal pareltjes van boekjes inkijken van een vorige samenwerking met kunstenaar Christof.