Spring jij straks ook binnen in onze inloopruimte?

WAT IS DE INLOOPRUIMTE?
De inloopruimte wil mensen verbinden en samenbrengen. Misschien wil je graag gezelschap om je heen, of zoek je gewoon een plek om tot rust te komen? Alles kan, niets moet. De inloopruimte is een plek waar je vrijblijvend een babbeltje kunt komen doen met een kopje koffie of thee erbij. 

VOOR WIE?
Voor cliënten en buren die nood hebben aan samen-zijn en verbinding. Kom gewoon langs en ontmoet nieuwe mensen. Wie weet zit er wel een nieuwe vriendschap in? Of vind je samen inspiratie voor een nieuwe hobby? Of misschien wil je graag gezelschap om je heen, maar kijk je liever eerst de kat uit de boom? Je kan in de inloopruimte ook gewoon je krant komen lezen. Alles kan, niets moet. Fijn toch? 

WAAR IS DE INLOOPRUIMTE?
Het adres van de inloopruimte is Bosuil 138, 2100 Deurne (aan de hoek van de Galifortlei en de Bosuil). Je kunt het gebouw herkennen aan de drie vlaggen. Ga binnen via de schuifdeuren vooraan. Er staan pijlen die je verder begeleiden naar de inloopruimte.

ONZE DEUREN STAAN OPEN: 
Elke maandag van 13 tot 15 uur
Elke dinsdag van 13 tot 15 uur
Elke donderdag van 10 tot 12 uur
We zijn niet open op feestdagen

TOEGANG EN PRIJZEN
De inloopruimte zelf is gratis. Een stukje cake of taart is te verkrijgen aan een klein prijsje (0,50 tot 1 euro) 

THEMADAG
Elke laatste donderdag van de maand ben je welkom voor de themadag. Tijdens de themadag focussen we ons op een specifiek onderwerp, zoals feestdagen, carnaval, muziekgenre en gezelschapsspellen.

VRAGEN
Vragen? Twijfel je om te komen? Contacteer Laura (0497 51 51 84) of Lobke (0495 59 41 04)