studio beschikbaar in het woonproject van De Bosuil

Momenteel is er één open plaats in de wooninfrastructuur van De Bosuil, waar personen met een licht tot matig verstandelijke beperking zelfstandig wonen.

Het woonproject De Bosuil ligt in Deurne Noord. In dit wooncomplex zijn er 23 studio’s. Eén van deze studio’s is momenteel beschikbaar. De studio is uitgerust met een kitchenette, een eigen sanitaire cel (douche, lavabo en WC) en een woon/slaapgedeelte. De studio is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift.

Naast je eigen studio kan je gebruik maken van een ruime gemeenschappelijke leefruimte met bijhorende keuken. Deze geeft uit op de tuin. Op wandelafstand ligt een supermarkt, een park, een dienstencentrum. Openbaar vervoer is beschikbaar in de onmiddellijke omgeving.

In het complex is er steeds begeleiding aanwezig zowel overdag als ’s nachts. Een individuele coach helpt jou gedurende enkele uren per week in een één op één contact. Daarnaast kan je op externe diensten beroep doen als je die nodig hebt: een traiteur voor de maaltijden, de wasserij, thuisverpleegkundigen, poetshulp…

  • Wil jij zelfstandig wonen in een complex waar steeds begeleiding aanwezig is?
  • In een buurt waar winkels, groen, cultuur en vrijetijdsbesteding in de onmiddellijke omgeving beschikbaar zijn, waar je kan deelnemen aan de activiteiten van het vlakbij gelegen buurthuis?
  • Heb je af en toe nood aan contact met anderen?
  • Heb je een eigen daginvulling of wil je gebruik maken van de activiteitenwerking van de Vijver?
  • Wil je begeleiding die wordt afgestemd op jouw behoeften: zelfstandig als het kan, met hulp als het nodig is…?
  • Beschik je over een persoonsvolgend budget waarmee je de begeleiding kan betalen?En beschik je over een eigen inkomen waarmee je je woon- en leefkosten kan betalen?

Dan is deze studio misschien iets voor jou!

Interesse?

Neem dan contact op met:

Brigitte Nachtegael, Trajectbegeleidster De Vijver vzw

GSM: 0492/970747

Mail: brigittenachtegael@devijvervzw.be