Zie ze stralen

23 aug

Wanneer Ziggy en Dorien hun Beautysalon openen in De Zonnebloemen is het altijd een beetje feest. De cliënten kijken echt uit naar dit verwenmomentje waar ze even alle aandacht krijgen. Na hun beauty behandeling volgen er meestal ook veel complimentjes, van familie, vrienden en andere cliënten, en ook dat is iets om naar uit te kijken. 

Als de nageltjes aan de beurt zijn, is Pascale er altijd bij.  Mooie nagels maken een outfit helemaal af, vindt ze. En we kunnen haar geen ongelijk geven: ze ziet eruit als om door een ringetje te halen met haar professioneel gelakte nagels. En wat een mooie match met haar collier, shorts en sandalen in dezelfde kleurschakeringen. Dat verdient een 10 op 10 voor styling! 

Eddy liet zich een gezichtsmasker aanmeten voor een stevige, gezonde huid. Vooral het zalige relaxen in de behandelstoel is echt zijn ding. Terwijl het gezichtsmasker zijn werk doet, pikt Eddy nog een verkwikkend schoonheidsslaapje mee. En het moet gezegd: de huid van Eddy ziet er stralend uit na zijn behandeling! Het schoonheidsslaapje zal er ook wel voor iets tussen zitten :) 

Geschreven door pr devijver op maandag 23 augustus 2021 in de categorie De Vijver.