01 okt

Wildgroei in 't stad: een echt succes!

In de Wildgroei-ateliers van ons dagcentrum De Zonnebloemen, geven we volwassenen met een beperking de kans om onstuimig (wild!) te experimenteren met hun talenten en verbeelding. Het verhaal dat ze er schrijven, barst van de oorspronkelijkheid. Het is levendig, krachtig, en verdient het om gezien te worden. 

De plaats om onze Wildgroei-artiesten te trakteren op een publiek vonden we in het onafhankelijk tentoonstellingsplatform OVERLOOP Elan, in de Sint-Michielsstraat 19, Antwerpen.

De tentoonstelling loop al even, maar is nog tot zaterdag 9 oktober te bezichtigen, elke woensdag en donderdag, van 11 tot 15 uur, en op zaterdag van 13 tot 18 uur. 

Ben je nog niet langsgekomen? Zeker doen! Onze Wildgroeiers dompelen je onder in een wereld van fantasie en realiteit, van kleur en zwartwit, van figuratief en abstract. Je proeft er de oprechte liefde voor de kunst en het ambacht. Dat moet je gewoon gezien hebben. 

Als je trouwens graag onze Wildgroei-artiesten ontmoet, dan kom je best op woensdag of donderdag.

Geschreven door pr devijver op vrijdag 1 oktober 2021 in de categorie De Vijver.
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord