Vrijwilligers in de bloemetjes

03 mei

Het evenement startte met een inspirerende speech van onze algemeen directeur Griet Pitteljon, waarin ze de onmisbare bijdragen van onze vrijwilligers benadrukte en hen bedankte voor hun toewijding en inzet. Er zat ook een leuke miniquiz in de speech. Deelnemers die het juiste antwoord kenden, maakten kans op een van de felbegeerde bekers van De Vijver.

Wie dat wilde kon ook deelnemen aan het autismebelevingsparcours. Onder de dekundige leiding van Tom kregen onze vrijwilligers de kans om door middel van verschillende opdrachten en simulaties een beter begrip te krijgen van de ervaringen van mensen met autisme.

Na al dat plezier was het tijd om de honger te stillen. Een heerlijke barbecue stond klaar, vergezeld van een assortiment aan verrukkelijke slaatjes. De vrijwilligers genoten met volle teugen van het smakelijke eten en de gezellige sfeer.

Alhoewel het weer niet meezat voor een barbecue, en lekker buiten eten in onze mooie tuin er niet inzat, werd het toch een heel gezellige avond. En een uitgelezen gelegenheid om onze vrijwilligers te bedanken voor hun dagelijkse inzet natuurlijk!

Geschreven door pr devijver op vrijdag 3 mei 2024 in de categorie De Vijver.