Vernieuwde zonnebloemen in de startblokken

14 jul

De afgelopen maanden is er flink gewerkt aan De Zonnebloemen. De keuken en het sanitair werden volledig vernieuwd, er werd ook een nieuwe verwarmingsketel geplaatst, een tweede lift, en overal in het gebouw werden opfrissingswerken uitgevoerd. Ook de cliënten van DAG die nu bij De Vijver een thuis gevonden hebben, zullen aangenaam verrast zijn over de mooie ruimtes die we voor hen gecreëerd hebben. 

Na een lange, intense periode is het nu eindelijk tijd voor onze cliënten en begeleiding om terug te keren naar hun vertrouwde stek. Vandaag werden de meubels en klein gerief terug verhuisd naar De Zonnebloemen. Ondanks de regen is dit een feestelijk moment! 

Vanaf 22 juli zullen onze cliënten stilaan aan terugkeren. Uiteraard zorgen we ervoor dat we in de vernieuwde Zonnebloemen alle maatregelen naleven die nodig zijn om corona buitenshuis te houden.  

Aan alle cliënten die binnenkort terugkomen: jullie hebben het supergoed gedaan. Het was niet gemakkelijk om zo lang van jullie vertrouwde stek te moeten scheiden, en er dan nog eens corona bovenop te krijgen. Maar jullie hebben het geweldig gedaan, en we zijn trots op jullie.  Hopelijk gaan we nu een rustigere periode tegemoet, waarin we samen veel leuke en zinvolle activiteiten kunnen ondernemen, en gewoon volop genieten van het leven. Wij hebben er veel zin in. En jullie ongetwijfeld ook. Tot heel snel. 

Geschreven door pr devijver op dinsdag 14 juli 2020 in de categorie De Vijver.