Trooper: de handleiding

04 jul

 

Sinds kort kan je door online te shoppen via Trooper ons solidariteitsfonds steunen. Troo-wat? Trooper is een online platform dat verenigingen wil helpen bij het verzamelen van financiële middelen. Dit doen ze door samen te werken met webshops.

Op onze Trooperpagina (www.trooper.be/devijver) zie je een overzicht van alle deelnemende winkels. Als jij via deze pagina naar één van die winkels surft, krijgen wij een commissie van gemiddeld 5 %. Jij betaalt hier geen cent extra voor en je steunt er onze cliënten mee. Hier kan je meer lezen over het solidariteitsfonds.

Hieronder tonen we stap voor stap hoe dit in zijn werk gaat.  

STAP 1: Surf naar www.trooper.be/devijver

Op deze pagina zie je ten eerste hoeveel geld we al hebben binnengehaald (Dit kan beter, hopelijk breng jij hier snel verandering in! 😉) Daaronder zie je een overzicht van alle winkels die samenwerken met Trooper. Onder elke winkel zie je welk percentage er per aankoop naar De Vijver gaat.

Stap 1 om online te shoppen via Trooper.

STAP 2: Scrol naar beneden en klik op jouw favoriete webshop.

Stap 2 om online te shoppen via Trooper.

STAP 3: Shoppen maar!

Vanaf dat je op de website van jouw favoriete winkel bent, kan je gewoon winkelen zoals anders. Dankzij de cookies die tijdens jouw bezoek aan Trooper en de webshop verzameld worden, weet de website dat jij via Trooper komt. Het is dus wel belangrijk dat je je advertentie blocker uitschakelt. Anders kan Trooper jou niet volgen en levert het niets op voor het solidariteitsfonds!

TIP

Ben je bang dat je vergeet om via de Trooper pagina te gaan als je iets wil bestellen en surf jij via Google Chrome? Dan kan je de Trooper bot installeren. Dit is een extensie die je waarschuwt als je een webshop bezoekt die samenwerkt met Trooper. De Trooperbot denkt dus in jouw plaats aan het solidariteitsfonds!De Trooper bot in actie

Als jij je e-mailadres achterlaat tijdens het winkelen, kunnen we zien welke helden er al iets hebben opgebracht én krijg je van Trooper een e-mail met het bedrag dat dankzij jou naar het solidariteitsfonds gaat.

Ken je nog mensen die af en toe online shoppen? Deel dan zeker deze link met hen.

Veel shopplezier!

Geschreven door pr devijver op woensdag 4 juli 2018 in de categorie De Vijver.