Torfsfonds: stem voor De Rivier

13 dec

 

Het Torfsfonds van Schoenen Torfs wil een steun zijn voor zij die het in coronatijden extra moeilijk hebben. Dit jaar trekt het Torfsfonds € 50.000 uit om een aantal kleinere organisaties te ondersteunen.

Onze ouderorganisatie De Rivier diende twee projecten in.

1/ Een project om de cliënten de gelegenheid te geven meer contacten te leggen. Met de aankoop van een grote kookketel wil De Rivier, tijdens de activiteiten die ze organiseert, regelmatig iets lekkers maken voor de cliënten, hun netwerken en de buurt. Deze activiteiten zijn goed voor de sociale contacten van de cliënten, het gevoel van erbij te horen en van verbinding te maken. 

2/ Het tweede project dat De Rivier indient gaat over een oase van rust creëren voor de cliënten. Met de aankoop van een degelijke tuinset willen ze van een nieuw stukje tuin waarover De Vijver sinds kort beschikt, een plek maken waar cliënten met autisme volledig tot rust kunnen komen.

Beide projecten hebben de eerste ronde gehaald.  Nu is het aan jou. Alleen met jouw stem haalt De Rivier de centen binnen om deze waardevolle projecten uit te voeren. Je hoeft trouwens niet te kiezen: je kan je stem uitbrengen voor beide projecten. 

Ik stem op project 'ambiance met een gezellig hapje' (grote kookketel)     
&
Ik stem op project 'oase van rust' (set degelijke tuinmeubelen) 

 

Geschreven door Greg Vanoystaeyen op maandag 13 december 2021 in de categorie De Vijver.