't Was feest op Bosuil 138

04 okt

Jaarlijks zetten een 80-tal Reynaers Group-medewerkers zich een volledige werkdag in voor sociale organisaties uit de buurt die hun hulp hard kunnen gebruiken. Een heel fijn initiatief, zeker als je zelf in de prijzen valt! Met de steun van Reynaers Aluminium konden we afgelopen week een fantastisch feest organiseren.  Een feest om de cliënten op te warmen voor de nieuwe locatie van de activiteitenwerking op Bosuil 138. Een feest dat heel welkom was, want verandering is en blijft voor veel cliënten een uitdaging.

En een feest werd het! De tuin van Bosuil 138 veranderde voor een paar uur in een schitterende feestarena, met als thema circus. Wij onthouden vooral veel lekkere hapjes en popcorn, bakken gezelligheid, een live band (heerlijk!) en de heel populaire photobooth. Iedereen mocht op de foto met zijn favorietjes. En nog leuker: je kreeg de foto meteen mee naar huis. Een topper!

Bedankt Reynaers Aluminium voor dit overgetelijke feest. De cliënten hebben er met volle teugen van genoten. De vele foto’s in de verschillende werkingen van De Vijver zorgen nog altijd voor napret.

Geschreven door pr devijver op woensdag 4 oktober 2023 in de categorie De Vijver.