Naar 't zeetje met Cohuizen

22 sep

Een weekendje Oostende? Dat lieten onze bewoners zich geen twee keer zeggen! En dus namen we gepakt en gezakt het treintje naar Oostende voor een weldoend weekend.

Na onze aankomst in hotel Vayamundo namen we meteen een frisse duik in de zee. Heerlijk verfrissend was dat! Nadien nog gezellig iets eten, en dan ons bedje in.

De volgende ochtend hadden een strak plan klaar. Onze bewoners konden deelnemen aan 3 verschillende activiteiten. Voor wie graag wandelde, stond er een lange wandeling aan het strand van maar liefst 14 km op het menu. Je kon ook deelnemen aan een kortere versie van 7 km. En voor wie geen zin had in wandelen was er de hilarische show van Jan Van Dijck in het Witte Paard.

’s Avonds trokken we, volledig uitgedost in onze mooiste outfits, en met onze beste dansbenen en danswielen, naar de dansvloer in ons hotel. Wat hebben we daar een plezier gemaakt!

De volgende ochtend zijn we na het ontbijt naar het zandsculpturenfestival gegaan. Het was een beetje ploeteren met de rolstoelen in het zand, maar het was dubbel en dik de moeite waard. Achteraf maakten we nog een wandeling op de dijk, gingen iets lekkers eten, en dan was het alweer tijd om de trein te nemen naar Antwerpen.

Geschreven door pr devijver op vrijdag 22 september 2023 in de categorie De Vijver.