Een dagje volop genieten op Buitenbeenpop

30 aug

Sinds het Vijver Fest in juni, heeft het festivalvirus ons stevig te pakken! 

Waar is dat feestje? Deze keer was het feestje in Leopoldsburg te doen: Buitenbeenpop!  Door corona was Buitenbeenpop twee jaar niet kunnen doorgaan, maar nu zagen we onze kans schoon.

Op vrijdag 26 augustus trokken we – voor de eerste keer! – met verschillende afdelingen van De vijver naar Buitenbeenpop. Leopoldsburg is niet bij de deur, maar met de dubbeldekker bus, die vertrok aan De Hoeve en een tussenstop maakte aan De Zonnebloemen, was het best wel fun. 

Op de festivalweide was het stevig mee rocken met artiesten als Wim Soutaer, Gene Thomas, barabara Dex, Jo Hens uit Familie en Jelle Cleymans. De ambiance zat er vanaf de eerste seconde in. Lekker dansen, losgaan met de vrienden, luidkeels meezingen, met op tijd en stond een fris drankje, ijsje of frietje erbij: met al deze ingrediënten kon het niet anders dan een echte topdag worden. 

Dat het festivalterrein afgestemd was op mensen met een beperking, maakte alles zo veel gemakkelijker. Zo waren er speciale rolstoelpaden, aangepast sanitair, en – heel belangrijk voor een aantal van onze cliënten – een rustige snoezelruimte waar je even kon bekomen van alle prikkels.

Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij!  

Geschreven door pr devijver op dinsdag 30 augustus 2022 in de categorie De Vijver.