De Vijver Viert!

22 jan

Feest, feest, FEEST !!!! Verschillende van onze afdelingen hebben iets te vieren in 2020. Drakenhof en Tyrolerhof vieren hun 5-jarig bestaan. Hoekhuis-Rijhuis  blaast 15 kaarsjes uit, De Hoeve 20 kaarsen, De Lelie 30 kaarsen , De Zonnebloemen 40 kaarsen. Als dat geen reden om te feesten is!

Om het feestjaar goed in te zetten, hebben we het pittige theaterstuk KLAPROZEN op het programma staan. Op 19 februari spelen Thomas Schillemans en Cini Laureys de pannen van het dak in het AC De Hoeve. Het stuk start om 19.30 uur. De prijs voor een kaart bedraagt 5 Euro per persoon, 1 gratis drankje inbegrepen.

Het theaterstuk gaat over (het) leven met een beperking, gezien door de ogen van Gert, een jong volwassen man met het syndroom van Down, en vervolgens door de ogen van zijn moeder Ria. Beiden blikken ze terug op wat het leven hen bracht.

Ben je cliënt bij De Vijver? De ouder van één van onze cliënten? Of maak je deel uit van het sociaal netwerk van één van onze cliënten?

Reserveer snel je plaats!  

  1. Stuur een mail naar Cozuid@devijvervzw.be
  2. OF stuur een briefje naar AC De Hoeve - Mortselsesteenweg 29 - 2100 Deurne, t.a.v. Geert Janssens
  3. Vermeld duidelijk je naam en met hoeveel personen je komt.
  4. Je kan je gereserveerde inkomkaart(en) op de avond van de voorstelling betalen en afhalen vanaf 19 uur in AC De Hoeve.
Geschreven door pr devijver op woensdag 22 januari 2020 in de categorie De Vijver.