Bewoners van De Lelie op de gevoelige plaat

09 aug

Een dag fotomodel zijn in een echte fotoshoot: de bewoners van De Lelie waren helemaal te vinden voor dit schitterende idee. Zeker in tijden van corona (nu al even wat verder weg) was het een welgekomen afwisseling op dagen dat buiten gaan even niet tot de mogelijkheden behoorde. 

Zoals dat met een fotoshoot gaat, gingen we eerst aan de slag met de styling. Er waren onder meer pruikjes en hoedjes waaruit de cliënten een keuze konden maken. Het was best wel boeiend om te kijken wie wat koos om zijn persoonlijkheid in de verf te zetten.

Begeleider en fotografe Hilde bracht de cliënten op een warme manier voor de lens. Het hielp natuurlijk dat de cliënten vertrouwd waren met Hilde. Dat gaf hen de vrijheid om zichzelf in alle openheid te tonen. 

Aanvankelijk was het de bedoeling om de foto’s aan de kamerdeuren van de bewoners te hangen, maar we waren zo trots op de portretten dat we ze een plaats gaven in de inkomhal en in de verschillende leefgroepen. We wilden dat zoveel mogelijk mensen zagen hoe bijzonder de bewoners van De Lelie zijn. 

De stap naar een tentoonstelling was dan ook snel gezet. Die tentoonstelling gaat heel binnenkort door: hieronder vind je alle gegevens. We hopen dat de tentoonstelling een fantastisch moment wordt voor onze ‘fotomodellen’, waar ze samen met familie, vrienden en buren voor de volle 100% van kunnen genieten. 

De tentoonstelling gaat door in:
Bazaar 2100
Merksemsesteenweg 26-28
2100 Deurne

Weekend 13 en 14 augustus:
De bewoners van De Lelie nodigen famiilie en vrienden uit om te komen kijken naar de tentoonstelling.

Zondag 21 augustus & zondag 28 augustus:
De tentoonstelling is open voor alle geïnteresseerden. Van harte welkom! 

Uren:
Telkens van 14 uur tot 16.30 uur

Geschreven door pr devijver op dinsdag 9 augustus 2022 in de categorie De Vijver.