Avant Vijver Fest: het feestjaar 2022 is begonnen

10 mei

Eindelijk..  Eindelijk na 2 jaar corona, mag het feestbeest in ons opnieuw los! Op 5 mei was het dan ook ook ‘losgehen’ met een geweldig Avant Vijver Fest. Cliënten van alle afdelingen van De Vijver kwamen mee feesten en genieten van de geweldige optredens die plaatsvonden in het AC De Hoeve.

Isha (15) en Fatai (12), de jonge talentvolle winnaars van de V van de Vijver, beten de spits af. Het werd meteen duidelijk dat onze jury een fantastische keuze maakte!  Dat belooft voor 24 juni op het Vijver Fest. Ook het openingsnummer van De Romeo’s werd gekozen. De jury en de zaal waren het onmiddellijk eens. ‘Viva De Romeo’s’ zal als eerste knallen op het Vijver Fest. Hopelijk brullen onze gasten en buren uit volle borst mee. We hebben een flauw vermoeden dat dit wel goed komt.

Ook onze eigen Vijverband, versterkt met twee nieuwe leden, gaf er een stevige lap op. Een stampvolle Hoeve zong uit volle borst mee. De armen gingen festivalgewijs de lucht in en de eerste danspasjes werd gezet. Voor wie tussendoor wat nieuwe energie nodig had, waren er lekkere hotdogs en drankjes.

Extra dank gaat uit naar De Rivier om dit geweldige Avant Vijver Fest mee mogelijk te maken, en natuurlijk ook naar de begeleiders die De Hoeve  in een mum van tijd omtoverden tot een festivalpaleis, en die alles in het werk stelden om de cliënten een onvergetelijke party te bezorgen.

Nu is het uitkijken naar dat grote verwenfeest op 24 juni. Een droom die we, samen met de cliënten, al een paar jaar koesteren, komt nu eindelijk uit. Knoop 24 juni alvast in je zakdoek (of schrijf het in je agenda). Meer info over het Vijver Fest volgt snel ...

Geschreven door pr devijver op dinsdag 10 mei 2022 in de categorie De Vijver.