Kies De Vijver vzw als goed doel

Actie registreren op de warmste week? Eén adres!
​Ga naar https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/de-vijver-vzw

Wat is dat ook weer, De Warmste Week?
De Warmste week is een jaarlijkse grootschalige solidariteitsactie van Music for life die loopt van 18 t.e.m. 24 december. Goede doelen kunnen er zich inschrijven, zodat mensen acties voor hen kunnen organiseren die geld binnenhalen. De vijver vzw is ook ingeschreven als goed doel. Help je mee om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen voor onze acties?

Ons project voor De Warmste Week: mensen met een versterking
Als organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking, zijn we sterk gericht op inclusie. We weten uit ervaring dat mensen met en zonder een beperking elkaar wederzijds kunnen versterken. Dat willen we graag tastbaar maken door onze cliënten en de buurtbewoners met elkaar in contact te brengen.

Inloopruimtes en beleeftuinen: ideaal om een sterke band te creëren
Ons project #Mensen met een versterking willen we vorm geven door aantrekkelijke inloopruimtes en beleeftuinen te creëren waar buurtbewoners en cliënten warme, duurzame banden kunnen smeden. Iedereen uit de buurt is er welkom om samen met onze cliënten te praten, beleven, genieten en spelen. Met het bedrag dat de acties van de De Warmste Week  opleveren, willen we onder andere een snoezelschommel aankopen, buitenspeelgoed en duurzame meubeltjes en materialen om de inloopruimtes in te richten. 

Registreer zelf een actie voor De Warmste Week
& motiveer ook je vrienden, familie en vrienden om dit te doen

  1. Spreek af met je cliënten, vrienden en familie wat je wil doen
  2. Ga naar https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/de-vijver-vzw
  3. Maak eerst je VRT-profiel aan
  4. Klik dan op ‘kies je goed doel’ en selecteer ‘De Vijver vzw’ in het dropdownmenu
  5. De rest wijst zichzelf uit