Wat staat er in november op de agenda?

31 okt

In november staan er een aantal activiteiten voor of door De Vijver op het programma, we lijsten ze graag nog eens voor jullie op.  

Op 9 november 2018 organiseert De Rivier vzw een kaas- en wijnavond ten voordele van de activiteitenwerking van De Vijver vzw. 

Op 21 november 2019 organiseren oudervereniging De Rivier vzw en De Vijver vzw een lezing rond erfrecht in de praktijk. Gastspreker de heer Dirk Smet, notaris te Sint-Gillis-Waas, geeft een antwoord op allerlei veel voorkomende vragen rond erfrecht.

Op 23 november komen de organisatoren van Koffie enzo, De Vijver vzw en Buurtwerk 't Pleintje, met een nieuw concept. We organiseren voor het eerst een ambachtelijke herfstmarkt. Deze markt vindt plaats in 't Pleintje en is geopend van 15:00 tot 20:00. Op deze markt kan je ambachtelijke producten van de verschillende afdelingen van De Vijver en lokale ondernemers kopen. Hiernaast kan je er ook terecht voor een hapje, drankje en een gezellige babbel. 

Ten slotte, doen we een warme oproep om in november en december acties te organiseren voor De Warmste Week. De Vijver is namelijk geregistreerd als goed doel. Met de middelen die we via de Warmste Week verzamelen, willen we onze activiteitenwebsite uitbreiden zodat elke cliënt van De Vijver hier gebruik van kan maken. Registreer je actie via https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/de-vijver-vzw en laat ons zeker iets weten via pr@devijvervzw.be.

Geschreven door pr devijver op woensdag 31 oktober 2018 in de categorie De Vijver.