Deze mantelappartementen zijn te huur

We hebben drie appartementen te huur op een groen, rustig residentieel woonerf in Borsbeek. De appartementen liggen als een mantel rond het woonhuis van de meisjes. Als bewoner van de appartementen deel je een gemeenschappelijke tuin met de meisjes en hun begeleiding.

Mantelappartement 1 ligt op het gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk. Het heeft een netto oppervlakte van 74 m² met een mooie leefruimte, uitgeruste keuken, badkamer, 1 slaapkamer, een berging en een gedeelde tuin. De huurprijs bedraagt 720 euro/maand (excl. kosten).

Mantelappartement 2  ligt op de eerste verdieping.  Het heeft een netto oppervlakte van 81 m² met een mooie leefruimte, uitgeruste keuken en badkamer, 2 slaapkamers, een berging, terras, lift en gedeelde tuin. Huurprijs: 765 euro/maand (excl. kosten).

Mantelappartement 3 bevindt zich op de tweede verdieping. Het heeft een netto oppervlakte van 81 m², een mooie leefruimte, uitgeruste keuken en badkamer, 2 slaapkamers, een berging, terras, lift en gedeelde tuin. Huurprijs: 765 euro/maand (excl. kosten).