Ontwerp een chillruimte voor mensen met autisme

Meehelpen? Schrijf je nu in

De box is een kleine ruimte van 2,58 meter  op  3,44 meter. Het is een mini chillruimte in een grotere ruimte waar mensen met een beperking en met autisme deelnemen aan activiteiten. In de box kunnen ze zich terugtrekken wanneer ze zich overprikkeld voelen.

Het probleem: de box is niet heel gezellig. Heel anders dan de aaibare, rustgevende chillruimte die we voor ogen hebben.   Daarom zoeken  we mensen die een ontwerp willen maken dat van de box een knus toevluchtsoord maakt.  

Heb jij iets met interieur? Breng jij gezelligheid in elke ruimte die je aanpakt? Kom op dinsdag 27 oktober om 10 uur naar De Hoeve op de Mortselsesteenweg 29  In Deurne.

Hoe ziet je dag bij De Hoeve eruit? We starten om 10 uur. Je gaat samen met onze begeleiders en andere vrijwilligers rond de tafel zitten om te kijken wat nodig is voor een prikkelarme, maar toch gezellige ruimte. Jij doet samen met andere stylisten een voorstel voor een ontwerp. Samen met de begeleiders stel je vervolgens een lijst op van de materialen die nodig zijn om het ontwerp te realiseren. 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord