Maak een tot de verbeelding sprekende muurschildering

Wil je meehelpen? Schrijf je nu in

ONZE DROOM IS .. een grote muurschildering waar onze bewoners elke dag opnieuw van kunnen genieten

De meeste van onze cliënten zijn niet heel mobiel: naast een verstandelijke beperking, hebben ze ook vaak een lichamelijke handicap. Naar buiten gaan is niet altijd even gemakkelijk, en dus willen we het binnen zo gezellig en aangenaam mogelijk maken. Een knappe muurschildering  is de perfecte hulplijn om bij weg te dromen, maar ook om conversatie aan te gaan. Zie jij ook  wat ik zie?  

ONZE OPROEP

Heb jij tekentalent, kan je goed schilderen? En vooral: heb je zin om onze cliënten te trakteren op een schitterende muurschildering? Kom op dinsdag 8 december naar zorgcentrum De Lelie In Deurne. Hoe ziet je dag bij De Lelie eruit? Eerst doe je een babbeltje met onze cliënten zodat je weet welke wensen ze hebben voor hun muurschildering. En dan kan je aan de slag . Je krijgt materiaal ter beschikking en natuurlijk een witte muur. Je mag gerust ook met een ploegje mensen komen, want samen is altijd gezelliger.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief