Jingle bells! Word jij de chauffeur van onze kerst gocart?

Corona steekt stokken tussen de wielen van de kerstvreugde. Maar als je creatief bent, is er voor alles een oplossing.  Wat heb je nodig? En schitterend versierde kerst-gocart en een chauffeur (eventueel in de gedaante van  een kerstman of -vrouw).

We gaan onze gocart een kerstupdate geven, met veel lichtjes en jingles,  zodat het een rijdende lichtbaken wordt. De gocart zal tijdens de kerstperiode zorgen voor kerstsfeer en een gevoel van dichtbij zijn, ondanks alle sociale afstand die we moeten houden.

Hoe kan jij helpen?

We zoeken een chauffeur die met de schitterend gepimpte kerst-gocart (een gocart voor 4 personen) tussen onze verschillende afdelingen in Deurne wil toeren. Misschien wil je voor de gelegenheid wel een kerstpak aantrekken om licht toveren op de gezichten van  onze mensen?  

De kerst-gocart rijdt uit in de late namiddag als het begint te schemeren. Hij houdt even halte voor een volledig coronaproof zwaaimomentje aan de verschillende afdelingen van De Vijver. Het is iets waar onze bewoners en bezoekers elke dag naar kunnen uitkijken in de aanloop naar kerst. Veel sfeer dus! En helemaal coronaproof: als chauffeur zit je alleen in de gocart, je bent in de openlucht, onze cliĆ«nten zullen  jou enthousiast begroeten vanop afstand. 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief