Het verhaal van

Issam

Ik ben nu 4 maanden in De Zonnebloemen. Daarvoor ging ik naar school in Sint-Jozef. Ik zit altijd in een rolstoel en mijn handen willen niet zo goed mee.

Ik zit in de activiteitengroep “ De Kring”. Het is anders dan op school, maar ik vind mijn draai wel. In mijn groep zitten mensen die niet zo goed kunnen communiceren, zij kunnen niet goed babbelen, maar ik pas me aan.

Eigenlijk ben ik in De Kring terecht gekomen omdat ik door de beperking aan mijn handen niet terecht kan in de Bakkerij en het Soepatelier, maar in de namiddag zit ik dan weer in verschillende groepen. Dat is supergoed want ik heb afwisseling nodig.

Juist vandaag start ik met een proefperiode begeleid werken in Dinamo. De jobcoach brengt me daarheen.

Ik ga daar anderstalige mensen begeleiden om Nederlands te leren. Ik spreek heel mooi en duidelijk Nederlands, dus dat is goed. Ik kan ook Arabisch en Engels praten en een klein beetje Frans. Ik hoop dat ze me goed vinden! Maar ik ben een pittige jongen, als ik iets wil, ga ik ervoor!

Lees andere verhalen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord