Samenwerken

Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap

De Vijver vzw is een erkende (ZRG043.206) en vergunde (ZA043.1653) zorgaanbieder door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Op de website van het VAPH vind je onder andere meer info over de persoonsvolgende financiering (PVF)

Dorp Nr. 2 Koningin Fabiola 

De Vijver vzw is een realisatie van Dorp Nr 2 Koningin Fabiola. Deze is de overkoepelende vzw van De Vijver en ACG. Op de pagina's "Ontdek De Vijver" vindt u meer info.

Buurtwerk

Dinamo en Het Pleintje zijn twee buurtwerkingen waarmee wij samenwerken. Je kan er mensen ontmoeten bij een kop koffie, je kan er deelnemen aan tal van vormende, ontspannende en culturele activiteiten, je kan er genieten van een buurtmaaltijd, ... 

Begin 2017 werd deze samenwerking in beeld gebracht, het resultaat ervan vind je hier.

ONDO

Met Ondo werken we samen voor Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH). Meer info over Rechtstreeks Toegankelijke Hulp vind je op de site van het VAPH.

Kadodder

Met Kadodder werken we samen voor opvoedingsondersteuning.

Multiversum

Bij Multiversum vinden een aantal van onze cliƫnten een tijdelijke time-out.

Slim naar Antwerpen

De Vijver is partner van Slim naar Antwerpen.

Bijstandsorganisaties

Bijstandsorganisaties zijn organisaties waar je als persoon met een beperking ondersteuning kan krijgen bij het besteden van je persoonsvolgend budget.

ALIN vzw

ONAFHANKELIJK LEVEN vzw

ABSOLUUT vzw

ZOOM vzw

MYASSIST vzw

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord