Wonen in een huis van De Vijver

De Vijver heeft verschillende woonhuizen. Je beschikt er over een eigen studio of kamer en er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes. Er is dag en nacht een begeleider in de buurt.

We kijken samen welk huis het best geschikt is. Waar worden jouw vragen het best beantwoord? Welk huis sluit het best aan bij de mogelijkheden?

Kies het huis dat bij je past

  • Zo zijn er huizen die extra uitgerust zijn voor mensen met een fysieke of motorische beperking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale baden, tilliften of extra ruime toiletten.
  • Er zijn ook huizen waar de begeleiders gespecialiseerd zijn in de ondersteuning van mensen met autisme (met of zonder bijkomende verstandelijke beperking).
  • Het aantal begeleiders dat overdag en ‘s avonds aanwezig is verschillend per woning. Dat hangt samen met hoeveel begeleiding die de bewoners nodig hebben.

Alle woningen zijn gelegen in Deurne-Noord, Deurne-Zuid en Borsbeek. Wij bekijken graag jouw vragen, en zoeken samen wat de ideale woonplek is.

Nood aan intensieve ondersteuning?

Is leven in een (grote) groep voor jou te moeilijk? Of is jouw hulpvraag te complex om in groep begeleid te worden? 

In enkele woningen van De Vijver passen we de ondersteuning aan door jou individueel of in kleine groep te ondersteunen. 

Extra aanpassingen (zoals bijvoorbeeld apart afsluitbare kasten, binnen en buitenruimtes,) zorgen ervoor dat jij je kan uitleven in een veilige omgeving. "

Begeleiders zoeken mee naar wat voor jou echt belangrijk is om je goed in je vel te voelen.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Raadpleeg hier ons privacy beleid.. Ik ga akkoord